Go Pro Hero 5 met ingebouwde GPS ligt volgens geruchten dit jaar nog in de winkels

GoPro Hero 5

De laatste generatie van de razend populaire actiecamera uit de Go Pro Hero serie is ondertussen al twee jaartjes oud.

De Go Pro Hero 4 kwam in 2014 op de markt en tot op het heden hebben we nog geen opvolger in de Hero serie mogen begroeten. Maar daar komt volgens een reddit-gebruiker dit jaar nog verandering in!

Go Pro Hero 5

Volgens de geruchten komt de Hero 5 met een aantal nieuwe features zoals ingebouwde GPS en een betere en snellere camera dan zijn voorgangers.

Verder zou de interface van het apparaatje flink op de schop gaan en dat is wat we hieronder in het gelekte filmpje dan ook te zien krijgen.

Naar eigen zeggen is de nieuwe interface deel van het toekomstige promotie filmpje van de Go Pro Hero 5, maar gezien het hier nog om geruchten gaat raden we aan om al het nieuws omtrent de Hero 5 met een klein korreltje zout te nemen!

FCC registratie

En als de video nog niet genoeg bewijs is, dan hebben we tevens nog een nieuwe FCC registratie van Go Pro voor je in petto.

Voor de lezers die in het duister tasten, de FCC (Federal Communications Commission) is een Amerikaans overheids orgaan die alle apparaten met draadloze communicatie als het ware ‘test’ voordat ze mogen worden verkocht in de Verenigde Staten.

Over het algemeen wil een FCC registratie van een nieuw apparaat zeggen dat het betreffende apparaat binnen nu en een aantal maanden in de winkels zou moeten liggen!

Wanneer de Hero 5 precies in de schappen ligt is nog niet bekend, maar iets zegt ons dat we tijdens de aankomende feestdagen onze ogen goed open moeten houden ;-)