IT Innovation Day op 25 september

Over iets meer dan 3 weken is het weer tijd voor de IT Innovation Day. Het evenement over innovatie in de IT werd vorig jaar voor het eerst gehouden en vanwege het grote succes heeft IDG Nederland besloten het evenement dit jaar opnieuw te organiseren.

innovation-day

Dag vol innovatie

IT Innovation Day is een dag voor ondernemers en professionals die geheel in het teken staat van het innovatief gebruik van IT. In een sector die nooit stil staat is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en moeten bedrijven zich blijven inspannen om altijd up-to-date te blijven wat betreft kennis en implementatie van IT. Een speciale dag om kennis te maken met de meest baanbrekende ideeën en echte innovatie binnen de IT-wereld is dan ook geen overbodige luxe.

Een korte impressie van IT Innovation Day 2013

Programma

Tijdens de IT Innovation Day 2014 zullen de thema’s IT Today, IT Tomorrow en IT Future aan bod komen en er zullen binnen elk van deze thema’s onder andere lezingen worden gehouden en trainingen en workshops worden gehouden. De sprekers die aan het woord komen zijn vooraanstaande mensen die de Nederlandse IT-innovatie voorstuwen. Zo zal Maurice de Hond een keynote houden over innovatie in het onderwijs en zal Marion Koopman, CEO van de Greenhouse Group,  meer vertellen over de manier waarop nieuwe apparatuur zoals de Oculus Rift kan worden gebruikt in het bedrijfsleven.

Een eerdere presentatie van Marion Koopman over het gebruik van de Oculus Rift voor het visualiseren van big data

Bijwonen?

Wil jij ook een kijkje willen nemen op de IT Innovation Day? Dan is het verstandig om je nu vast aan te melden op de website van het evenement. De IT Innovation Day vindt dit jaar plaats op 25 september in de Prodentfabriek in Amersfoort. De kosten voor een entreebewijs zijn 299 euro exclusief btw.